Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Skridskoryggsäckar

(2 produkter)

När du ska ge dig ut på skridskotur är det viktigt att ha rätt utrustning. Det enklaste sättet att bära med dig packning är med en skridskoryggsäck. Den bör rymma säkerhetsutrustning, matsäck och torra kläder om det skulle behövas. Den ska dessutom sitta skönt på ryggen så att du orkar vara ute på isen längre. På Outnorth har vi samlat skridskoryggsäckar från välkända varumärken som Fjällräven och Zandstra.

Rätt skridskoryggsäck för dig

När du ska välja skridskoryggsäck är det några saker du kan se över. För att ryggsäcken skall vara bekväm under hela skridskoturen är det bra om bärsystemet passar din längd och bredd. Se till att höftbältet sitter nere över höfterna och inte för högt upp i midjan, att axelremmarna är åtstramade samt att bröstremmen är knäppt. Det är viktigt att ryggsäcken är följsam när du rör på dig. Funktionalitet och design kan skilja beroende på ryggsäck och varumärke, läs därför gärna igenom produktspecifikationen innan du bestämmer dig så du vet vilken ryggsäck som passar dina äventyr bäst.

Ryggsäck för flera tillfällen

Är du en flitig skridskoåkare är det väl värt att investera i en skridskoryggsäck. Ryggsäcken är en praktisk accessoar och fungerar för fler fritidsäventyr än bara skridskor. Ge dig ut på långfärdsskidor eller utförsåkning och bär din packning bekvämt och enkelt på ryggen. Modellerna du hittar här är smart utformade för att fylla alla dina behov oavsett om du är proffsåkare eller hobbyåkare. Vi hoppas att du hittar det du söker här hos oss på Outnorth! Vi ses på isen.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!