Skidhjälmar

(104 produkter)

Skidhjälm

Håll dig skyddad medan du njuter av backarna med våra högkvalitativa skidhjälmar. Här hittar du vårt breda utbud av säkra och snygga skidhjälmar för herr, dam och barn. Skidhjälmar som passar alla, oavsett hur länge du åkt skidor eller snowboard. Våra snygga hjälmar både skyddar dig och sitter bekvämt så att du kan fokusera på att ha kul i skidbacken.

Stort sortiment av skidhjälmar i olika modeller

Vårt utbud av skidhjälmar består av många olika modeller, alla designade med säkerhet och komfort i åtanke. Vi har satt ihop ett sortiment av skidhjälmar gjorda av högkvalitativa material och stabil konstruktion som erbjuder maximalt skydd mot stötar och fall, om olyckan skulle vara framme. Här hittar du ett brett utbud av olika stilar, färger och storlekar som passar alla åldrar.

Vi har skidhjälmar både med och utan visir. De flesta väljer ofta att köpa en hjälm utan visir och separata skidglasögon i en stil som passar hjälm och resten av skidkläderna. En del skidhjälmar har hårda kupor över öronen för extra skydd, medan andra bara har masknät. En del hjälmar har extra vaddering i hakbandet för extra komfort. 

Skidhjälm för barn

Letar du efter en skidhjälm för barn? I vårt sortiment finns roliga och färgglada hjälmar som uppmuntrar barnen att ha på sig skidhjälmen när de åker i backen. Våra hjälmar är justerbara och finns i en mängd olika storlekar, så att du kan hitta den perfekta passformen för just ditt barn. Låt barnen välja sin favoritfärg eller köp en skidhjälm med visir för att skydda ögonen i pisten.

Skidhjälm för dam

Vi har även ett stort utbud av snygga och stilrena skidhjälmar för dam som kombinerar säkerhet och stil. Skidhjälmar som är designade för att sitta bekvämt och se bra ut utan att tumma på säkerheten. Här finns skidhjälmar för dam i en rad olika färger för att matcha dina skidkläder.

Skidhjälm för herr

Våra snygga och moderna skidhjälmar för herr ger utmärkt skydd och komfort i backen. Oavsett om du åker offpist eller slalom kan du hitta en snygg hjälm som passar just dig. De flesta av våra hjälmar är justerbara, så att du kan få perfekt passform och en hjälm som sitter skönt hela dagen.

Hur man väljer rätt storlek på skidhjälm

Att välja rätt skidhjälm kan vara krångligt om du inte vet vad du ska utgå ifrån. Men med lite vägledning och ett måttband kan du hitta en skidhjälm som passar dig perfekt hos oss på Outnorth. 

Såhär tar du reda på vilken hjälm som passar dig: mät omkretsen på huvudet strax ovanför ögonbrynen. Dra måttbandet runt huvudet ovanför öronen och bakhuvudet. Försök att mäta över den del av bakhuvudet som sticker ut mest. När du har omkretsen runt huvudet kan du kontrollera vilken storlek du bör välja.

Olika varumärken har olika specifikationer för hjälmstorlekar. Du hittar en storleksguide under storleksalternativen på varje produktsida. Skidhjälmar för barn brukar inte använda traditionella storlekar utan visar istället mått, så att du kan mäta runt ditt barns huvud och veta vilken hjälm som passar.

Skidhjälmar från ledande varumärken

Hos Outnorth kan du beställa skidhjälmar, skidjackor  skidbyxor och mängder av annan skidutrustning. Vårt utbud av produkter kommer från några av de ledande varumärkena inom vintersport och detta gäller självklart även våra skidhjälmar. Här hittar du hjälmar från:

Oavsett vilken sorts modell, färg eller varumärke du väljer kan du räkna med att du får kvalitet till ett bra pris hos oss. För att göra saker ännu lättare när du väljer ny skidhjälm erbjuder vi även fria returer, så att du får en chans att testa din nya skidhjälm hemma för att se till att den sitter stadigt och bekvämt.

Beställ din skidhjälm från Outnorth

Hos Outnorth hittar du allt du behöver inför skidresan - för herr, dam och barn. Vi har även ett brett sortiment av produkter inom andra outdoor-sporter som jakt, cykling och mycket mer.

Vi erbjuder inte bara många olika produkter från ledande varumärken inom vintersport, hos Outnorth får du även väldigt förmånliga köpvillkor. Beställ en skidhjälm till dig själv, ditt barn eller din partner hos Outnorth redan idag och var redo när skidsäsongen är här.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!