Myggskydd

(33 produkter)

Varma ljumna sommarkvällar, fisketuren eller natten i tropikerna kan lätt förstöras av envisa mygg eller andra insekter. Ett myggskydd i form av myggmedel eller myggnät kan vara välinvesterat så att du slipper fly inomhus när du helst av allt bara vill vara utomhus.

Myggnät

Myggnät är ett effektivt myggskydd som stänger ute myggen eller insekterna och det finns i en mängd olika varianter. Det alla enklaste myggnätet är mygghatten som har ett inbyggt myggnät som du rullar ner över huvudet och slipper då de envisa myggen i ansiktet eller kring hals och nacke. Det finns även modeller som är så pass stora som du kan spänna över din sovplats och krypa in i. På så sätt får du sova ifred utan att bli helt uppäten.

Myggmedel

Ett myggskydd som du smörjer in eller stryker på kroppen på de kroppsdelar som inte är skyddade av dina kläder. Myggmedlet ser även i många fall till att andra insektsarter som knott och fästingar för att ta några exempel inte gör anspråk på din kropp. Myggmedlet finns både som olja eller roll-on stick.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!