Myggmedel

(6 produkter)

Surrande myggor och kliande bett kan vara en riktig mardröm. Är det myggsäsong bör du inte åka någonstans utan att ta med ett bra myggmedel. Medlet håller myggen på avstånd och du kan fortsätta på ditt äventyr med gott humör och slippa oroa dig för att bli sönderbiten. Här hittar du bland annat myggmedel, djungelolja, fästingspray och lugnande gel om du trots allt skulle bli biten.

Minska risken att bli mygg- och fästingbiten

Med ett bra myggmedel eller fästingspray minskar du risken att bli biten. Det är självklart ingen garanti, men ett bra skydd kan göra en enorm skillnad. Att stryka myggmedel på kläderna kan ha effekt mot myggen, men gör det i så fall på kläder du inte är rädd om eftersom det kan ge fläckar som kan vara svåra att få bort. Var noga med att läsa på bruksanvisningen vad det gäller att använda alla typer av myggmedel på barn.

Insektsgel lugnar klådan om du blivit biten

Om myggan redan varit framme finns gel som lugnar den irriterande klådan som gärna uppstår efter att du har blivit biten. Insektsgelen från Mygga är naturlig och kan också användas om du bränt dig på brännässlor eller kommit i kontakt med brännmaneter. En självklar följeslagare på små som stora äventyr under vår, sommar och höst, dessutom endast med naturliga ingredienser, fri från ammoniak och med en behaglig doft.

Att ha med sig både ett bra myggmedel och gel kan helt klart vara avgörande för hur väl du klarar av att vistas ute i naturen tillsammans med myggen. Ta det säkra före det osäkra och bunkra upp med myggmedel redan nu!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!