Myggmedel

(8 produkter)

Surrande myggor och kliande bett kan vara en riktig mardröm. Är det myggsäsong bör du inte åka någonstans utan att ta med ett bra myggmedel. Medlet håller myggen på avstånd och du kan fortsätta på ditt äventyr med gott humör och slippa oroa dig för att bli sönderbiten. Här hittar du bland annat myggmedel, djungelolja, fästingspray och lugnande gel om du trots allt skulle bli biten.

Minska risken att bli mygg- och fästingbiten

Med ett bra myggmedel eller fästingspray minskar du risken att bli biten. Det är självklart ingen garanti, men ett bra skydd kan göra en enorm skillnad. Att stryka myggmedel på kläderna kan ha effekt mot myggen, men gör det i så fall på kläder du inte är rädd om eftersom det kan ge fläckar som kan vara svåra att få bort. Var noga med att läsa på bruksanvisningen vad det gäller att använda alla typer av myggmedel på barn.

Insektsgel lugnar klådan om du blivit biten

Om myggan redan varit framme finns gel som lugnar den irriterande klådan som gärna uppstår efter att du har blivit biten. Insektsgelen från Mygga är naturlig och kan också användas om du bränt dig på brännässlor eller kommit i kontakt med brännmaneter. En självklar följeslagare på små som stora äventyr under vår, sommar och höst, dessutom endast med naturliga ingredienser, fri från ammoniak och med en behaglig doft.

Att ha med sig både ett bra myggmedel och gel kan helt klart vara avgörande för hur väl du klarar av att vistas ute i naturen tillsammans med myggen. Ta det säkra före det osäkra och bunkra upp med myggmedel redan nu!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!