Myggnät

(24 produkter)

Trots sin storlek är myggan lång ifrån människans bästa vän. Speciellt när vi utför aktiviteter som kräver stor koncentration kan inslag av myggor förstöra för den mest tålmodiga människan. Tur är väl då att det finns saker vi kan ta med oss för att klara oss bra trots mycket mygg eller andra insekter.

Få en god natts sömn med ett bra myggnät

Det klassiska myggnätet för fönster tillåter dig att sova gott med frisk luft i rummet och myggorna tryggt utanför. Men du vill ju kunna ge dig ut i naturen också och stanna där utan att myggen ska hindra dig. Med ett myggnät att sova i, som tillbehör till tältet eller hängmattan slipper du avbruten sömn och kan vila ut för att fortsätta äventyret nästa dag.

Myggnät för huvudet för fiskaren

Hur mycket vi än kan avsky insekter fyller de vare sig vi vill det eller inte en viktig funktion i naturen. Och om det är några som är väl medvetna om hur jobbigt det kan vara med insekter så är det fiskare. Fiskare befinner sig ofta på ställen där mygg, knott och andra flygande insekter kan vara ett störande moment. Inte minst kring huvudet. När det väl är på väg att bli napp är det inte heller någon god idé att börja vifta bort mygg istället för att håva in fångsten. Då kommer ett myggnät för huvudet till god användning och du kan koncentrera dig på det du är ute för att göra. Myggnät för att skydda huvudet kan också vara ett utmärkt tillbehör att ta med på vandringen, ut i skogen eller på resan.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!