Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Varma ljumna sommarkvällar, fisketuren eller natten i tropikerna kan lätt förstöras av envisa mygg eller andra insekter. Ett myggskydd i form av myggmedel eller myggnät kan vara välinvesterat så att du slipper fly inomhus när du helst av allt bara vill vara utomhus.

Myggnät

Myggnät är ett effektivt myggskydd som stänger ute myggen eller insekterna och det finns i en mängd olika varianter. Det alla enklaste myggnätet är mygghatten som har ett inbyggt myggnät som du rullar ner över huvudet och slipper då de envisa myggen i ansiktet eller kring hals och nacke. Det finns även modeller som är så pass stora som du kan spänna över din sovplats och krypa in i. På så sätt får du sova ifred utan att bli helt uppäten.

Myggmedel

Ett myggskydd som du smörjer in eller stryker på kroppen på de kroppsdelar som inte är skyddade av dina kläder. Myggmedlet ser även i många fall till att andra insektsarter som knott och fästingar för att ta några exempel inte gör anspråk på din kropp. Myggmedlet finns både som olja eller roll-on stick.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!