Cykelvagnar

(22 produkter)

Cykelvagn – perfekt till den moderna barnfamiljen!

Cykelvagnar är inte bara användbara när du ska storhandla och hämta barnen – det är även bättre för miljön och din hälsa än att köra bil! Hitta en cykelvagn som passar dig och dina barn i vårt stora urval av populära cykelvagnar från kända varumärken som bl.a. Thule.

Här gör cykelvagnar en skillnad

Du kommer helt säkert få användning för en cykelvagn om du:
  • Föredrar att ta cykeln när du ska hämta och lämna barnen
  • Vill undvika att dina barn ska vara tvungna att kämpa sig hem med små cyklar på stora vägar
  • Vill ha hög säkerhet och komfort när du cyklar med mer än ett barn

Cykelvagnar med hög komfort och säkerhet

Cykelvagnen är en stor hit när du har småbarn som ska hämtas och lämnas inom ett rimligt avstånd. De användbara släpen har nämligen hög komfort och säkerhet för dig och dina barn. Fler cykelvagnar kan även tas av cykeln och användas som joggingvagn när du vill promenera eller löpa en runda med ditt barn. Så länge du har cykelvagnens tredje hjul med dig i bakluckan, så tar det endast en bråkdel av en sekund att konvertera cykelvagnen til en joggingvagn!

Välj rätt cykelvagn til dig och din familj

De allra flesta svenskar anser att ett inköp av en ny cykelvagn är en stor investering. Om du vill vara säker på att din cykelvagn ska leva upp till all förväntan och behov, så rekommenderar vi här på Outnorth.se därför alltid att du er speciellt uppmerksam på:
  • Storlek:Ju större cykelvagnen är, desto fler barn kan sitta bekvämt i den. Många tycker att det är praktiskt att ha plats med minst två barn i cykelvagnen, eftersom det gör det möjligt att ta med sig vänner eller livsmedel hem efter skola och jobb.
  • Vikt: Ju större vagn, desto tyngre är den – inte minst sedan det blir plats till fler barn. Gå för en cykelvagn som du är säker på att du klarar av att cykla med och undersök ifall den kan hålla barnens samlade vikt.
  • Säkerhet: Alla våra cykelvagnar är självklart säkerhetsgodkända och utrustade med säkerhetsbälten. Med det sagt, så öker också säkerheten mycket när du väljer en robust cykelvagn med nät och regnöverdrag som skyddar mot regn och småsten.

    För optimal säkerhet på cykeln bör både du och dina barn alltid ha på er cykelhjälmar när ni är ute och cyklar eller sitter cykelvagnen.

Cykelvagnar till cykelturer och jobb

Ska du och din familj på en längre cykeltur, så är det en självklarhet att ni borde investera i ett cykelsläp där det finns plats till både bagage, tält och cykeltillbehör. Vet du redan nu att ni ska cykla i varierad terräng och på små vägar, så är det klokt att köpa en mindre cykelvagn och evt. ett par solida cykelväskor till resan. Cykelvagnen är också helt perfekt ifall du jobbar som tidningsbud eller liknande. När du har hittat en cykelvagn eller –släp som passar dig och dina barn, så är det enkelt att beställa den hos Outnorth.se. Vi betalar självklart för frakten när du beställer för mer än 495 kr!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!