Cykelhållare

(20 produkter)

Att ta med sig cykeln när du är ute och reser kan vara ett bra sätt att hålla nere på resekostnader samtidigt som cykeln låter dig ta in landskapet på ett sätt som inte är möjligt när du åker bil. För att på ett säkert sätt kunna transportera din cykel rekommenderar vi på Outnorth att du skaffar en cykelhållare av hög kvalitet. Här finner du cykelhållare för två upp till fyra cyklar samt en rad tillbehör som gör transporten enklare och säkrare. Har du funderingar kring vilken cykelhållare som passar bäst för dina behov är du alltid välkommen att kontakta oss.

Bäst i test

I ett nyligen genomfört test av konsumentupplysningssajten Testfakta rankades Thule Express som bäst i test av åtta olika cykelhållare. Thules cykelhållare fick bland annat bäst resultat när det kom till stabilitet och motståndskraft och fick det högsta totala betyget av alla (4,3 av 5 möjliga). Thule Express uppfyllde alla säkerhetskrav och rekommenderades trots högsta pris som bästa köp. På grund av sin höga kvalitet kan du nämligen räkna med att Thule Express kommer att hålla betydligt längre än sina något billigare konkurrenter.

Köp din cykelhållare online

Här hos oss på Outnorth kan du enkelt och i lugn och ro överblicka vårt högkvalitativa sortiment av cykelhållare för att hitta en som passar just dig och dina behov. Du hittar bra information om respektive produkt om du klickar dig vidare till produktsidan och kan sedan göra din beställning med några få klick. Inom några få dagar får du varan levererad hemskickad och om du inte skulle vara nöjd med köpet har du fri returrätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!