Skidhållare

(6 produkter)

Här hittar du praktiska skidhållare av högsta kvalitet. De passar direkt på samtliga av Thules takbågar och är lätta att montera. I vårt sortiment hittar du hållare för upp till sex par skidor eller fyra snowboards och behöver du mer utrymme än det kan du alltid köpa en extra uppsättning. Med en bra skidhållare kan du enkelt transportera dina skidor till och från fjället eller skidspåret utan några som helst problem.

Fördelen med skidhållare

Behöver man egentligen en skidhållare för att transportera sina skidor? Räcker det inte med en takbox eller att ha dem i bilen? Det du vinner på när du har dina skidor eller brädor fästa i en skidhållare är att de hålls ordentligt på plats vilket gör att du minimerar risker för skador under transporten. I en takbox eller inuti bilen är det lätt att skidorna far omkring och därmed riskerar du att det kan uppstå skador på såväl skidorna som på omgivningen. En skidhållare gör också så att du får mer plats över i bilen till övrig packning.

Thule

Thule är ett av de ledande företagen när det kommer till praktiska transportlösningar för bilen. Det svenska företaget har sedan starten 1942 växt till ett internationellt varumärke som är ledande inom sin nisch. Förutom skidhållare tillverkar de även takboxar, cykelhållare och takräcken. Deras skidhållare räknas av många som de bästa på marknaden och här hos oss på Outnorth hittar du alltid deras produkter till fördelaktiga priser. Gör din beställning av Thule skidhållare redan idag och få dem levererade hem till dörren inom några få dagar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!