Takräcken

(10 produkter)

För dig som har en bil och ofta åker ut på mindre utflykter eller bilsemestrar är takräcket ett oumbärligt tillbehör för att underlätta packning och säker förvaring. Här kan du hitta takräcken för de flesta bilmodeller. De som vi har att erbjuda har en bredd på 120 alternativt 127 centimeter och en skyddande gummibeläggning som skyddar bilens yta från slitage. Utöver takräckena kan du här också hitta praktiska kajakhållare som är speciellt framtagna för att underlätta transport av kajaker på bilens tak.

Grundbulten till smidig transport

Thules takräcken fungerar som grund för många av de transportlösningar som du kan montera på bilen såsom skidhållare, cykelhållare, takboxar eller kajakhållare – produkter som du kan hitta här hos oss på Outnorth. Med ett takräcke på bilen har du en oerhört flexibel transportlösning där du enkelt och smidigt kan byta mellan olika tillägg och applikationer. Samtliga tillägg från Thule fungerar på alla takräcken som du kan hitta här och går lätt att montera själv utan verktyg. Har du funderingar kring takräcken eller annan typ av redskapstransport är du alltid välkommen att kontakta oss via kundtjänst.

Rätt takräcke till din bil

Alla takräcken passar tyvärr inte på alla bilar. Om du går in på Thules hemsida och klickar dig vidare till deras köpguide kan du söka på din bil för att få reda på vilka takräcken som passar till just den modellen. Har du svårt att hitta information om vilket räcke som passar till din bil kan du också höra av dig direkt till oss så kan någon av våra experter försöka hjälpa dig att hitta rätt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!