Vätskesystem

(48 produkter)

Vätskesystem ryggsäck

När du befinner dig på aktiva äventyr är vätska livsviktigt för att inte tappa koncentrationen och orka hela vägen fram till mål. Vatten är en otrolig källa till energi och nödvändig för normal funktion. Därför har vi samlat smarta produkter för vätskepåfyllning! Ta en paus på en bergstopp och fyll kroppen med gott, törstsläckande vatten.

På Outnorth hittar du smarta vätskesystem och ryggsäckar för aktiva äventyr. Du hittar kompakta och lätta ryggsäckar som passar till flertal aktiviteter, förslagsvis löpning, cykling eller skidåkning. Du hittar även smarta vätskesystem som kan användas i kajaken, monteras i ryggsäcken eller hängas upp.

Ryggsäckar med integrerat vätskesystem

I sortimentet finns ryggsäckar med integrerat vätskesystem. Bland annat ryggsäckar från Bergans som rymmer 2 liter vätska i sitt inbyggda system. Självklart finns det flera olika modeller att välja mellan för både dam och herr om du vill ha ett vätskesystem färdigmonterat i väskan. De flesta ryggsäckar har smarta system och gott om plats för att förvara verktyg. Platypus Siouxn är framtagen för en heldag på mountainbiken med plats för mat, vatten och fickor för verktyg som cykelpump samt fästen för hjälmen.

Allt du behöver finns på Outnorth

I sortimentet finner du inte bara vattensystem och ryggsäckar. Här finns smarta tillbehör som bland annat verktyg att rengöra vattensystem och ett verktyg som heter Insulated Delivery System från Osprey som isolerar systemet både kalla och varma dagar så du slipper fryst vatten. Ta dig tid och kolla igenom vårt välsorterade utbud och hitta rätt ryggsäck och vattensystem för dig!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!