Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Vattenrening

(75 produkter)

Det är viktigt för kroppens funktion att få i sig tillräckligt med vätska. Befinner du dig ute på vandring eller i ett annat land där kranvattnet inte går att dricka är en vattenrenare det rätta redskapet för dig. På Outnorth finns både enklare och mer avancerade produkter för att rena vatten.

Olika sätt att rena vatten

Ett enkelt system att rena vatten med är Lifestraw – Go Bottle, en vattenflaska som rymmer 670 ml vatten. Flaskan innehåller ett filter som rengör vattnet innan du dricker och du kan lita på att 99,9% av alla vattenburna bakterier och parasiter försvinner.

Är du på utlandsresa i exempelvis USA där kranvattnet ofta smakar klor ska du använda Kat Micropur Antichlorin, som neutraliserar vattnets smak. Flaskan innehåller 10ml och räcker till 100 liter kranvatten. Ett litet och behändigt redskap att ta med på resan.

Ett mer avancerad system för vattenrening är Katadyn Hiker Pro – det mest sålda mikrofiltret på USAs friluftsmarknad. Kat Hiker Pro eliminerar bakterier, cystor och sediment i vattnet. Tack vare aktivt kol förbättras smaken och tar bort obehagliga dofter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!