Vattenrening

(31 produkter)

Det är viktigt för kroppens funktion att få i sig tillräckligt med vätska. Befinner du dig ute på vandring eller i ett annat land där kranvattnet inte går att dricka är en vattenrenare det rätta redskapet för dig. På Outnorth finns både enklare och mer avancerade produkter för att rena vatten.

Olika sätt att rena vatten

Ett enkelt system att rena vatten med är Lifestraw – Go Bottle, en vattenflaska som rymmer 670 ml vatten. Flaskan innehåller ett filter som rengör vattnet innan du dricker och du kan lita på att 99,9% av alla vattenburna bakterier och parasiter försvinner.

Är du på utlandsresa i exempelvis USA där kranvattnet ofta smakar klor ska du använda Kat Micropur Antichlorin, som neutraliserar vattnets smak. Flaskan innehåller 10ml och räcker till 100 liter kranvatten. Ett litet och behändigt redskap att ta med på resan.

Ett mer avancerad system för vattenrening är Katadyn Hiker Pro – det mest sålda mikrofiltret på USAs friluftsmarknad. Kat Hiker Pro eliminerar bakterier, cystor och sediment i vattnet. Tack vare aktivt kol förbättras smaken och tar bort obehagliga dofter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!