Brynen

(6 produkter)

Det finns inget tråkigare än att laga mat med en oslipad kniv och det finns mycket du kan göra för att undvika att kniven blir slö. Tänk på att alltid tvätta kniven för hand och förvara dina knivar i ett knivblock eller på en metallskena på väggen. Om knivar skaver mot varandra i en låda blir de snabbare slöa. Många tror att de behöver lämna in sin kniv för att få den slipad men det går lika bra att vässa kniven hemma på egen hand. På Outnorth hittar du brynen som slipar din kniv vass igen, se till att välja rätt bryn för din kniv. Här hittar du brynen från varumärken som EKA, Buck och Fällkniven.

Brynen enkla att ta med

På Outnorth hittar du brynen som är enkla att ta med på äventyret. Bland annat Diamond pocket sharpener från Buck, ett knivbryne i fickformat. Tålig och fungerar utmärkt att ta med ut i skogen. Du hittar Combisharp från EKA som passar alla knivar med en smart sugpropp undertill för att öka stabiliteten. Funkar lika bra i jaktstugan som husvagnen. Vill du ha ett bryne som klarar av alla typer av skärning finns diamantbryne bestående av syntetiska safirer. Diamant/keram är ett hårt material och klarar av att slipa alla typer av stål.

Rätt för din kniv

Det är viktigt att du vet vilken slipmetod som fungerar för din kniv. Välj sedan ett bryne som passar din situation – vi underlättar vässning av kniv oavsett situation. Vi har förutom brynen ett noga utvalt sortiment av knivar för köks- och friluftsbruk. Hitta din kniv och brynen här på Outnorth!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!