Köksknivar

(8 produkter)

En riktigt slö och dålig kniv kan totalt förstöra matlagningsglädjen. Vi tycker det är värt att investera i en bra kniv för att göra matlagningen lättare, snabbare och mer njutbar. Bli en proffskock hemma i ditt kök med en vass och bra kniv.

Innan du köper kniv, fundera vad du ska använda den till. Knivar är anpassade efter användningsområde, därför är det bra att välja en som passar ditt ändamål. På Outnorth kan du bland annat hitta knivar från varumärken som Buck, Mora of Sweden och MSR.

Knivar för olika tillfällen

På Outnorth hittar du knivar för olika tillfällen. Här finns knivar speciellt anpassade för att fjälla fisk, filéa fisk och vilt samt knivar perfekta för att hacka och strimla. Uppdatera din knivsamling och rensa bort de knivar som sjunger på sista versen. Mora of Sweden´s Fishing Comfort File kniv levereras i en gedigen slida av plast samt bältesclips så du kan ta med kniven ut på fiskeäventyr. Kniven gör det enkelt för dig att filéa din nyfångade fisk och grilla över elden med detsamma.

Ta hand om din kniv

För att undvika att knivarna blir slöa, förvara dem inte i en kökslåda då de skaver mot varandra. Det optimala sättet att förvara knivar är i ett knivblock eller på en magnetremsa, alternativ i originalförpackningen. Om du diskar knivar i maskinen blir eggen snabbt slö, diska därför knivar för hand. När det är dags att slipa kniven är det viktigt att du vet vilket material den är gjord av då slipmetoderna skiljer beroende på material. Hur ofta beror på kniv och hur den används.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!