Multiverktyg

(69 produkter)
Blank

Rekommenderad

Urberg
Multi Plier Black
 

När du befinner dig ute i vildmarken, på sjön eller toppen av ett berg finns det ett redskap som är ovärderligt – multiverktyget. De flesta multiverktyg på Outnorth hjälper dig klara de flesta situationer, en del modeller är mer välutrustade än andra. Ett multiverktyg är flera praktiska redskap i ett, vilken som passar dig bäst beror på vilka typer av äventyr du ska använda den till. Välj och vraka bland ett noga utvalt sortiment, här hittar du multiverktyg från varumärken som Gerber, Victorinox och Leatherman.

Avancerad eller enkel – välj rätt modell för dig

När du funderar över vilket multiverktyg som är rätt för dig är det bäst att se över dina behov. Kanske behövs en enklare modell för mindre äventyr och en mer avancerad för mer krävande aktiviteter. Vill du göra det enkelt köper du ett multiverktyg med de flesta funktionerna i ett, så saknar du aldrig något. På Outnorth hittar du multiverktyg i olika prisklasser och standard. Vill du ha klassiska verktyg som klarar av de flesta situationer ska du kolla in Leatherman och Victorinox sortiment. De är kända för sin finess, stil och funktion och finns i olika prisklasser och utföranden.

Funktion är viktigt

När du ska välja multiverktyg är det bra att välja ett av solid konstruktion, utan dammsamlande håligheter. Det är viktigt att verktyget har starka gångjärn som håller sin position när verktyget är hopfällt. Det ska vara enkelt att fälla ut verktyg samt stänga ett verktyg i taget. En av de viktigaste egenskaperna hos ett multiverktyg är ett starkt och pålitligt lås på knivbladen. Ett knivblad som oväntat stängs under pressat arbete kan vara farligt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!