Multiverktyg

(11 produkter)

Multiverktyg: En ovärderlig pryl för alla friluftsälskare

När du ska tälta, laga mat på ditt friluftskök, eller när du ska ut och fiska eller sova på en campingplats finns något ytterst värdefullt, användbart och så pass litet att du kan ha det i fickan, som du bara måste ha med dig. Vi tänker på såklart på ett multiverktyg.

Med ett multiverktyg kan du enkelt ta dig an många av de situationer som kan uppstå när du är ute i naturen. Men det kan även vara bra att ha med sig annars också. Du vet ju aldrig när du kan komma att behöva en sax eller en mindre kniv - med ett multiverktyg är du alltid redo.

Du finner flera olika slags multiverktyg hos oss på Outnorth. Vi har både avancerade och mer enkla modeller, så du kommer inte uppleva några svårigheter med att hitta det multiverktyg som passar bäst till just dina behov.

Allt i ett med olika verktyg och tillbehör

När du packar din ryggsäck eller väska och ska ge dig ut på äventyr kommer du tacka dig själv för att ha haft ett multiverktyg högt upp på packningslistan. När du står där och ska packa upp ditt tält och behöver en mindre skruvmejsel, när du lagar mat på ditt campingkök och behöver en burköppnare till dina konservburkar, när du tar med hela familjen på en fisketur och ni behöver en kniv - ett multiverktyg är alltid räddaren i nöden. Som tidigare nämnt kan du hos Outnorth finna flera olika modeller av multiverktyg. Men nästan vilken du än väljer kan du vara säker på att den har:

På de mer avancerade modellerna kan det även finnas linjal, fil samt olika storlekar på skruvmejsel och olika sorts tänger såsom griptång och avbitartång.

Hela din verktygslåda i fickan

De flesta av oss har hört talas om och sett hur en schweizisk armékniv ser ut. Swiss Army Knife, som det heter på engelska, är en fickkniv som täcker de flesta av dina behov när du är ute i naturen. Den har funnits sedan 1800-talet och har i dag utvecklats till att innehålla praktiskt taget hela din verktygslåda - men som du kan ta med dig i fickan.

Det är nämligen inte bara innehållet av funktionerna som kan skilja ett multiverktyg från ett annat. När du ska välja multiverktyg är det viktigt att välja ett av solid konstruktion, utan dammsamlande håligheter. Det är viktigt att verktyget har starka gångjärn som håller sin position när verktyget är hopfällt. Det ska vara enkelt att fälla ut de olika verktygen, samt att kunna stänga ett verktyg i taget. En av de viktigaste egenskaperna hos ett multiverktyg är ett starkt och pålitligt lås på knivbladen. Ett knivblad som oväntat stängs under pressat arbete kan vara farligt.

Köp multiverktyg av hög kvalité från Outnorth

Vi på Outnorth har en vision;  alla som vill ge sig ut i naturen - gammal som ung, nybörjare som erfaren - ska kunna göra det med rätt sorts utrustning som gör upplevelsen till något positivt.

Därför finner du i vårt sortiment allt du kan behöver till ett lyckat friluftsliv, allt från tält, skidor och ryggsäckar till ficklampor, GPS och klätterrep. Vi har även ett stort utbud av dam-, herr- och barnkläder och skor, så hela familjen kan simma, åka skidor, vandra och klättra i rätt sorts kläder och skor.

När du köper ett multiverktyg hos Outnorth är du i trygga händer hela vägen. Vi har funnits sedan 1926 och har hela tiden fokus på “Scandinavian Outdoor” - det vill säga, produkter som passar till det skandinaviska friluftslivet.

Du är även välkommen att besöka en av våra fysiska butiker. Här står vi, precis som kundtjänsten på vår hemsida, redo för att hjälpa dig med alla dina frågor inom natur och friluftsliv.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!