Sågar

(12 produkter)

Sågen har flera olika användningsområden och är ett praktiskt verktyg. Du kanske behöver bygga ett vindskydd eller såga av buskar och grenar. På Outnorth hittar du smarta sågar som är hopfällbara och i olika storlekar, allt för att du enkelt ska kunna ta med dig verktyget på ditt äventyr. Självklart funkar sågen precis lika bra hemma i trädgården eller för hushållssnickeri. Här hittar du sågar från varumärken som EKA, Ortovox och Fiskars.

Välj efter behov

När vi utformar sortimentet på Outnorth har vi alltid funktion i fokus, det ska vara möjligt att ta med redskapen på ett enkelt sätt. Därför är sågarna du hittar här hopfällbara för att du enkelt ska kunna packa ner dem i ryggsäcken och använda när du vill och behöver. De lite större sågarna är utmärkta att såga ner mindre träd, grenar och liknande.

Är du på äventyr i vinterlandskap och behöver bygga ett snöskydd kommer du bli förvånad hur tung snön är, och då kommer du uppskatta snösågen från Ortovox. Kräver ditt äventyr minimal packning är en trådsåg ett utmärkt alternativ, enkel att snurra ihop och packa ner i väskan. En trådsåg kan såga genom trä, plast, ben och mycket mer. Formar du en kraftig gren till en båge och binder ihop med tråden har du en bågsåg.

Ta hand om din såg

Om du använt sågen för att såga i grenar och trädstammar kan det vara bra att rengöra sågen efteråt, då undviker du föra vidare eventuella sjukdomar som trädet kan ha till andra träd. Är sågen hopfällbar rekommenderar vi dig att olja in dem rörliga delarna i slutet på säsongen för att öka livslängden. Tänk på att alltid torka av sågbladet om det blir fuktigt och håll koll på låsningsfunktionen så att ingen olycka inträffar.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!