Aqua Box Light - ID: A055886

VAUDEAqua Box Light

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Aqua Box Light från VAUDE

Aqua Box Light är en cykelväska gjord för att ha på styret och har därför så låg vikt som möjligt. Naturligtvis har den fortfarande alla funktioner som du kan förvänta dig av en VAUDE väska. Aqua Box Light är lika mångsidig som dess tyngre syskon från Aqua-serien.
 • Vattentät rullförslutning
 • Fäste för styret
 • Reflekterande logotyp för bättre sikt
 • Material: 100% Polyamid
Egenskaper för Aqua Box Light:
Regntät: Ja
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 26x15x14 mm
Packvolym: 4 L
Vikt: 170 g
Laptopfack: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!