BLACK FRIDAY!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Back Bowl 22 - ID: A060902

Kampanj

VAUDEBack Bowl 22

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Back Bowl 22 från VAUDE

Back Bowl 22 från VAUDE är en kompakt skidryggsäck som erbjuder allt du behöver på turen. ErgoShape-axelremmarna erbjuder enastående bärkomfort, tillgång till huvudfacket är via en dragkedja på baksidan så att fjädringssystemet inte blir vått om du tappar den i snön och snön inte kan komma in i huvudfacket. Andra praktiska detaljer inkluderar ett separat fack för lavinspade och sond och ett vadderat fack för skidglasögon eller solglasögon. Skidor kan fästas snabbt och enkelt diagonalt på ryggsäcken, och en snowboard kan också fästas på ryggsäcken.
 • Vikt: 1080 g
 • Volym: 22 l
 • Mått: 56 x 26 x 20 cm
 • Kapacitet: 3 - 8 kg
 • Material: 84% Polyamid, 16% Polyester; 400 D Ripstop PU-belagd
 • Foder: 100% Polyamid; 200 D Polyuretan belagd.
Egenskaper för Back Bowl 22:
Packvolym: 22 L
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Snölås: Ja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Skidryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!