Cityme - ID: A060905

VAUDECityme

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Cityme från VAUDE

Cityme från Vaude är en snygg, väderbeständig 13 l axelväska med vadderad, justerbar axelrem som också kan bäras diagonalt som en midjeväska. Den influeras från bergs- och cykelsport samt från vardagslivet till en stilfull väska. Utrustat med ett lättillgängligt huvudfack och ett extra främre fack för snabb åtkomst till näsdukar, biljetter och liknande.
 • Vikt: 640 g
 • Volym: 13 l
 • Mått: 34 x 38 x 17 cm
 • Material: 100% polyamid; 600 D polyuretan belagd; Andra tyg: 100% polyester (återvunnet); 900D vax beläggning
 • Foder: 100% polyamid; 200 D polyuretan belagd.
Egenskaper för Cityme:
Packvolym: 13 L
Laptopfack: Ja
Rullöppning: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Axelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!