Comyou Shopper - ID: A030894

VAUDEComyou Shopper

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Comyou Shopper från VAUDE

Comyou Shopper är en stilren och funktionell cykelväska med rullstängning och bambuhandtag. Det hållbara materialet som ser textilaktigt ut är helt PVC-fritt och vattentätt vilket betyder att inget extra regnskydd behövs. Väskan har ett rymligt huvudfack med expanderbar bälg med en liten blixtlåsförsedd väska. Den har dessutom en avtagbar axelrem om du vill bära den över axeln. Reflekterande detaljer ger ökad synlighet. Väskan är tillverkad i Tyskland, helt klimatneutralt. 
Egenskaper för Comyou Shopper:
Regntät: Ja
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 240 x 370 x 180 mm
Packvolym: 25 L
Vikt: 800 g
Laptopfack: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!