Men's Back Bowl Warm Pants - ID: A044969

VAUDEMen's Back Bowl Warm Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Back Bowl Warm Pants från VAUDE

Men's Back Bowl Warm Pants från VAUDE är underställsbyxor för herrar, med Polartec® Alpha® vaddering för extra värme under toppturer. Genom att kombinera ett stretchigt yttertyg och foder med stretchig vaddering, har VAUDE lyckats få fram optimal rörelsefrihet och utmärkt isolering. Vadderingen och tyget har även högt fuktgenomsläpp för att du ska kunna röra dig fort utan att bli blöt och kylas ner. Men's Back Bowl Warm Pants är behandlad med Eco Finish och miljövänlig vattenavstötande impregnering fri från PFC. VAUDE Green Shape märkningen står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.
 • Vadderad
 • Stretchiga insättningar
 • Elastisk midja
 • Innerbensöm storlek M: 54 cm
Huvudmaterial: 88% polyamid, 12% polyuretan
Insättningar: 87% polyamid, 13% elastan
Vaddering: 100% polyester; Polartec Alpha 100 g/m²
Mesh foder: 100% polyester
Egenskaper för Men's Back Bowl Warm Pants:
Material: Polyamid
Vikt: 300 g
Gylf: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Underställsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!