Men's Garbanzo Pro Shorts - ID: A031062

VAUDEMen's Garbanzo Pro Shorts

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Garbanzo Pro Shorts från VAUDE

Men's Garbanzo Pro Shorts är ett par MTB-shorts som slutar strax under knät. De är tillverkade av hållbart material med vattentät, slitstark förstärkning i sätet. Herrstorlekar. Dragkedjor i sidorna gör att man kan använda skydd och de kan dessutom användas för ventilation. Vattenavvisningen, Eco Finish, är flourkarbonfri.
Material 1: 100% polyester, Material 2: 100% polyamid, Membran: 100% Polyuretan
Egenskaper för Men's Garbanzo Pro Shorts:
Huvudmaterial: Syntet
Benlängd: Knälånga
Foder: Ofodrade
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Kompression: Nej
Förvaringsficka: Ja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Löparshorts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!