Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Men's Kuro Gloves II - ID: A060907

Kampanj

VAUDEMen's Kuro Gloves II

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Kuro Gloves II från VAUDE

Kuro Gloves II från VAUDE är tunna, lätt stretchiga softshell-handskar av bluesign®-certifierade material som garanterar full kontroll över styret även under kalla träningsdagar. De är har ett 100% vindtätt membran och ger ett tillförlitligt skydd mot den kalla kylan för ett avgörande plus i komfort, även i de kallaste vintertemperaturerna. Ergonomisk stoppning absorberar vibrationer, silikontryck garanterar ett bra grepp för alla typer av cykling.
 • Vikt: 70 g
 • Material: 100% polyester; Membran: 100% polyuretan; Fyllning: 100% polyester.
Egenskaper för Men's Kuro Gloves II:
Handskmodell: Femfingerhandske
Insida: Fodrad
Foder: Polyester
Löstagbart foder: Nej
Yttermaterial: Polyester
Membran: Annat
Vattentäta: Nej
Vindtäta: Ja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelhandskar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!