Men's Luminum Pants - ID: A030903

VAUDEMen's Luminum Pants

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Luminum Pants från VAUDE

Men's Luminum Pants är ett par 2-lagersbyxor med meshfoder som är anpassade för cykling. De kan lätt tas på vid dåligt väder. Reflexerna som sitter runt hela byxorna gör att du tydligt syns i regn och mörker. Kardborrestängning i bensluten gör att du inte fastnar med benen i kedjan. Herrstorlekar. Material: 100% polyester. Coating 100% polyuretan. Meshfoder: 100% polyester. Foder: 100% polyamid.
Egenskaper för Men's Luminum Pants:
Justering i benslut: Ja
Huvudmaterial: Polyester
Membran: Annat
Vikt: 370 g
Foder: Ofodrade
Membranteknik: 2-lagers
Antal fickor: 0 st
Vattenpelare: 10,000 mm
Stretch: Nej
Förstärkta partier: Nej
Bib: Nej
Hängslen: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Regnbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!