Men's UBN Kiruna II Mid STX - ID: A063203

VAUDEMen's UBN Kiruna II Mid STX

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's UBN Kiruna II Mid STX från VAUDE

Men's UBN Kiruna II Mid STX är ett par vinterkängor från VAUDE. De är lätta, sportiga och redo för alla väder. De här miljövänliga kängorna är tillverkade med miljövänliga material från Tyskland. Det varma fodret med återvunna material ger också värme under kyliga dagar. Det integrerade Sympatex®-membranet ger torra fötter och god andningsförmåga.
Egenskaper för Men's UBN Kiruna II Mid STX:
Urtagbar innersula: Ja
Yttersula: Gummi
Yttermaterial: Skinn
Membran: Sympatex
Vikt per känga: 410 g
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Vardagskängor Ofodrade

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!