Moab Pro 22 M - ID: A030895

VAUDEMoab Pro 22 M

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Moab Pro 22 M från VAUDE

Moab Pro 22 M håller din rygg trygg! Tack vare sin ergonomiska utformning sitter detta kombinerade ryggsäck och ryggskydd väldigt nära ryggen och skapar ett bra skydd. Höftbältet kan justeras så att skydd och komfort blir bra oavsett kroppsstorlek. Alla, från nybörjaren till den tekniskt krävande cyklisten, kan lita på Moab Pro 22 M. Både bärremmar och höftbälte är gjort av luftigt och stretchigt så att ryggsäcken är skön att ha på sig i många timmar. Med sina fickor, både på utsidan och insidan, är det lätt att hålla reda på sin utrustning under turen. Den delade verktygsdelen i botten kan tas bort om nödvändigt. 
Egenskaper för Moab Pro 22 M:
Packvolym: 22 L
Vikt: 1470 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 55 x 27 x 18 cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Ja
Anpassad för vätskesystem: Nej
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Organizer: Ja
Integrerat regnskydd: Ja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Löparryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!