Pump Pillow - ID: A040208

VAUDEPump Pillow

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Pump Pillow från VAUDE

Pump Pillow från VAUDE är både en bekväm kudde och smidig pump i ett! Med den integrerade pumpfunktionen pumpar du snabbt upp ett liggunderlag med händerna eller fötterna genom att fästa kuddens ventil i liggunderlaget och sen trycka på kudden. Ventilen passar de flesta standardventiler och genom att använda den här typen av pump undviker du att fukt (från din andedräkt) kommer in i liggunderlaget. Kärnan av skum formar sig efter ditt huvud och ger dig en god natts sömn oavsett om du är på resande fot eller vandring. Kudden packas ner till otroligt liten storlek och förvaras i den medföljande förvaringspåsen. Pump Pillow är märkt med VAUDE Green Shape Label som står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.
 • stretchigt, silkeslent 50 D tyg i mikropolyester för en god natts sömn
 • det stretchiga yttertyget och skumkärnan ger stöd till huvudet för en optimal sovposition
 • 2-i-1 pump och kudde
 • passar de flesta standardventiler
Material: 100% polyester
Beläggning: 100% polyuretan; 50 D stretch
Egenskaper för Pump Pillow:
Vikt: 145 g
Fyllning: Skum
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Kuddar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!