Säntis 800 SYN - ID: A040192

VAUDESäntis 800 SYN

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Säntis 800 SYN från VAUDE

Säntis 800 SYN från VAUDE är en varm mumieformad sovsäck med syntetfyllning för vandrare som föredrar att gå på tur på sommaren. Det stretchiga området vid knäna och det vidare axelpartiet ger hög rörlighet och komfort. Tack vare en extra öppning för armen kan du läsa en bok i skymningen eller laga mat vid lägerplatsen även när kylan börjar krypa på. Skulle du få för dig att rasta direkt på bergsväggen är den här öppningen även perfekt att trä klätterselen igenom. Säntis 800 SYN är fylld med 800 gram varm polyester som är lätt att sköta om och som torkar fort. Fyllningen värmer även om den blivit fuktig.
Sovsäcken är märkt med VAUDE Green Shape Label som står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.
 • lätt tyg med vattenavstötande behandling
 • stretchiga områden för maximal rörelsefrihet och bekvämlighet
 • invändig ficka för småsaker
 • kan användas som värmande jacka/overall vid matlagning, läsning m.m.
 • mumieformad för att behålla värmen bättre
 • anatomisk värmekrage
 • sidoöppning för armarna
 • delbar dragkedja för att kunna koppla ihop med fler sovsäckar
Huvudmaterial: 100% polyamid
Foder: 100% polyamid
Fyllning: 100% polyester
Egenskaper för Säntis 800 SYN:
Kön: Unisex
Max kroppslängd: 195 cm
Vikt: 1200 g
Passar för: Vår/Sommar/Höst (5 till -10ºC)
Dragkedja: Hellång
Fyllning: Syntet
Extremtemperatur -21 grader C
Komforttemperatur dam: 1 grader C
Komforttemperatur herr: -4 grader C
Värmekrage: Ja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!