SortYour Back - ID: A030892

Kampanj

VAUDESortYour Back

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om SortYour Back från VAUDE

SortYour Back är en praktisk väska för att organisera dina persedlar. Den får plats i en Aqua Backeller Road Back. Det delade meshfacket kan användas för att lägga smutstvätt eller annat du gärna separerar ifrån din övriga utrustning. Baksidan har en mjuk fleecesida så att hela väskan kan användas som en kudde.
 • kombinerad väska och kudde. 
 • 2 separata huvudfack. 
 • passar i alla "Back"
Egenskaper för SortYour Back:
Antal fack: 3 st
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 340 x 280 x 240 mm
Packvolym: 16 L
Vikt: 250 g
Kompression: Nej
Rullöppning: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Packpåsar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!