Trail Spacer 18 - ID: A060900

VAUDETrail Spacer 18

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trail Spacer 18 från VAUDE

Trail Spacer 18 från VAUDE erbjduer massa flexibilitet. Ryggen är inte bara stötdämpande, utan garanterar också en utmärkt passform och god ventilation. Axelbanden liknar också en väst och säkerställer en hög bärkomfort för terränglöpning och snabba terrängcykelturer. Trail Spacer 18 är utrustad med smarta detaljer som gör den särskilt användarvänlig. Två rymliga sidfickor i stretch erbjuder utrymme för allt som behövs snabbt när du är i farten. Stavar kan fästas antingen framtill eller mellan säcken och axelremmarna för snabb åtkomst.
 • Vikt: 550 g
 • Volym: 18 l
 • Mått: 48 x 26 x 20 cm
 • Kapacitet: 3 - 8 kg
 • Material: 100% polyamid; 70 D Ripstop Silikon Polyuretan belagd.
Egenskaper för Trail Spacer 18:
Kön: Unisex
Packvolym: 18 L
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Löparryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!