Trail Spacer 8 - ID: A055884

VAUDETrail Spacer 8

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trail Spacer 8 från VAUDE

Trail Spacer 8 från VAUDE är lätt, exceptionellt bekvämt passande ryggsäck för snabba vandringar, mountainbike cykling och löparrundor i tuff terräng. Trail Spacer 8 erbjuder ett behagligt värme förhållande och bärkomfort samt stötdämpning tack vare den tredimensionella konstruktionen av ryggen. Dessutom har denna unika teknik egenskaper anatomiska stoppningszoner som säkerställer utmärkt positionering av ryggsäcken.
 • Material: 100% Polyamid, 70D Ripstop Silikon Polyuretanbelagd
Egenskaper för Trail Spacer 8:
Kön: Unisex
Packvolym: 8 L
Vikt: 390 g
Yttermått cirka (Bredd x Djup x Höjd): 17x25x41 cm
Höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Dragkedja
Integrerat regnskydd: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Löparryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!