Trailframe - ID: A040191

Kampanj

VAUDETrailframe

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trailframe från VAUDE

Trailframe från VAUDE är en vattentät cykelväska som fästes i cykelramen. Tack vare väskans placering på cykeln lämpar det sig att förvara tyngre packning däri, som verktyg, friluftskök eller provision. De två nedersta fästremmarna kan plockas bort och hela väskan kan justeras i längden och på så vis även passa cyklar med heldämpning. De två översta remmarna är förstärkta med gummi. Trailframe är behandlad med Eco Finish som är en miljövänlig impregnering fri från fluorkarboner. Väskan är även märkt med VAUDE Green Shape Label som står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.
 • vattentät rullstängning
 • lätt att fästa
 • passar de flesta cyklar
 • vattentät
Material: 100% polyester; 1000 D präglad Thermoplastic polyuretan beläggning
Material 2: 100% polyamid; 100 D svetsad
Egenskaper för Trailframe:
Regntät: Ja
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 48x22x11 mm
Packvolym: 8 L
Vikt: 180 g
Laptopfack: Nej
Antal invändiga fack: 1 st
Antal utvändiga fack: 1 st
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!