Trailframe - ID: A067408

VAUDETrailframe

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trailframe från VAUDE

Trailframe från VAUDE är en vattentät cykelväska som fästes i ramen och har plats för 8 liter där kök, verktyg eller andra tunga saker passar perfekt. De två nedersta remmarna kan tas bort och hela väskan har ställbar längd för att passa olika cykelramar. De andra remmarna är kopplade med gummerade band till övre röret i ramen. VAUDE Green Shape Label står för miljövänliga och funktionella produkter tillverkade av hållbara material. Väskan är även impregnerad av Eco Finish som är fri från fluorkarboner och gör ytan smuts- samt vattenavstötande.
 • Vattentät rullstängning
 • Lätt att montera
 • Passar olika cykelramar
Egenskaper för Trailframe:
Regntät: Ja
Vattentät: Ja
Mått Längd x Bredd x Höjd: 22 x 11 x 48 mm
Packvolym: 8 L
Vikt: 180 g
Laptopfack: Ja
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!