Trailfront - ID: A040189

VAUDETrailfront

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trailfront från VAUDE

Trailfront från VAUDE är en vattentät cykelväska som fästes på styret och är utformad för att inte hindra dig från att växla och bromsa. Väskan rymmer 19 liter och ger dig snabb tillgång till dina saker, från båda sidorna. Med kompressionsremmar säkrar du packningen från att glida omkring och tack vare de extra remmarna kan du fästa ett tält eller liknande ovanpå väskan. Med axelremmen transporterar du enkelt väskan. Trailfront är behandlad med Eco Finish som är en vattenavstötande impregnering fri från fluorkarboner. Väskan är även märkt med VAUDE Green Shape Label som står för miljövänliga, funktionella produkter tillverkade av hållbara material.
 • vattentät rullstängning
 • hållbar ram som fästes på väskan
 • ramen stannar på cykeln och själva väskan kan enkelt lossas med slitstarka fästen
Huvudmaterial: 100% polyester; 1000 D präglad Thermoplastic polyuretan beläggning
Material 2: 100% polyamid; 100 D svetsat
Egenskaper för Trailfront:
Regntät: Ja
Vattentät: Ja
Packvolym: 19 L
Mått Längd x Bredd x Höjd: 65x18x20 mm
Vikt: 700 g
Laptopfack: Nej
Antal invändiga fack: 1 st
Antal utvändiga fack: 0 st
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!