Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Trailfront - ID: A067407

VAUDETrailfront

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trailfront från VAUDE

Trailfront från VAUDE är en vattentät cykelväska som fästes på styret och har plats för 19 liter. Väskan kan öppnas på båda sidorna och passar bäst för lätt packning som liggunderlag eller sovsäck. Du kan också fästa ett tält utanpå väskan tack vare de externa remmarna. Med axelremmen kan du enkelt bära väskan och de flexibla kompressionsremmarna håller packningen säkert på plats. Bredden på fästena kan justeras för att passa olika styren och ser till att du kommer åt bromsarna ordentligt. VAUDE Green Shape Label står för miljövänliga och funktionella produkter tillverkade av hållbara material. Väskan är även impregnerad med Eco Finish som är fri från fluorkarboner och gör ytan smuts- samt vattenavvisande.
 • Vattentät rullstängning
 • Slitstark hållare som fästes på styret
 • Väskan kan avlägsnas från hållaren
 • Lätt montering
 • Använd inte till styren tillverkade av kol
Egenskaper för Trailfront:
Regntät: Ja
Vattentät: Ja
Packvolym: 19 L
Mått Längd x Bredd x Höjd: 18 x 20 x 65 mm
Vikt: 700 g
Laptopfack: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!