Trailguide - ID: A067414

VAUDETrailguide

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Trailguide från VAUDE

Trailguide från VAUDE är en cykelväska som fästes på övre röret i ramen och kan hålla 5 liter. Väskan är utformad som en packpåse med rullstängning och dragkedjeförsedd ficka som även kan användas som axelväska. Packpåsen är införd i en kraftig och komprimerbar hållare som fästes på cykeln med två remmar. Kardborre på undersidan håller väskan säkert på plats. VAUDE Green Shape Label står för miljövänliga och funktionella produkter tillverkade av hållbara material. Väskan är även impregnerad med Eco Finish som är fri från fluorkarboner och gör ytan smuts- samt vattenavstötande.
 • Vattentät rullstängning
 • Slitstark hållare som monteras på cykeln
 • Packpåsen kan plockas ur hållaren
 • Utvändig ficka med dragkedja
 • Lätt att montera
 • Axelrem
Egenskaper för Trailguide:
Regntät: Ja
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 12 x 12 x 30 mm
Packvolym: 5 L
Vikt: 310 g
Laptopfack: Nej
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!