Women's Freney Jacket III - ID: A030878

VAUDEWomen's Freney Jacket III

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Women's Freney Jacket III från VAUDE

Women's Freney Jacket III är en lättviktsjacka med huva. Jackan är fylld med PrimaLoft® Silver Insulation Eco. Damstorlekar Women's Freney Jacket III har stor rörelsefrihet tackvara sina stretchpaneler under armarna. I och med sin syntetiska fyllning  som värmer även om den är blöt är den ideal för omväxlande kallt väder. Jackan har ett yttertyg av  Pertex® Quantum och kan användas både som ett värmande mellanlager eller som den är.
Jackan är tillverkad i material som följer bluesign®standarden och den är fri från PFC.

Jackan kan packas i sin egen ficka.
Egenskaper för Women's Freney Jacket III:
Vattentät: Nej
Vikt: 255 g
Huvudmaterial: Syntet
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Nej
Fyllning: Syntet
VAUDE startades av Albrecht von Dewitz, och det var hans entusiasm för bergsport som blev den tändande gnistan. Uppe i den tunna bergsluften i Alperna, mognade 1974 hans beslut att göra sin hobby till sitt yrke. VAUDE är ett modernt familjeägt företag och de gör anspråk på att vara Europas miljövänligaste leverantör av utomhusprodukter. Man tar sitt sociala och miljömässiga ansvar på största allvar, och det genomsyrar både valet av produkter och tillverkningsprocesser inom tre huvudsakliga områden bergsport, cykling samt väskor och ryggsäckar.

Mer från VAUDE

Visa alla Mellanlagersjackor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!