Top Tube Bag - ID: A027890

VelovaTop Tube Bag

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Top Tube Bag från Velova

Top Tube Bag från Velova är en praktisk cykelväska som fästes med kardborreknäppning på det övre röret precis bakom styrstammen. Väskan är utrustad med ett rymligt huvudfack samt ett transparent fack för din mobil som ger dig full tillgång till touch-skärmen utan att du måste plocka ur mobilen. Tillverkad i vattenavvisande tyg med reflexdetaljer för att du ska kunna cykelsemestra oavsett väder och tid på dygnet. Material: 100% 300 D polyester
Egenskaper för Top Tube Bag:
Regntät: Ja
Vattentät: Nej
Packvolym: 2 L
Mått Längd x Bredd x Höjd: 215x105x105 mm
Vikt: 109 g
Laptopfack: Nej
Antal invändiga fack: 2 st
Antal utvändiga fack: 0 st
Velova är ett cykelmärke som ibland håller till på asfalt och ibland utanför. Här finns Mountain, Trekking och Urban bikes. Cyklister gör ofta medvetna och hälsosamma val i livet. Vi vill vara ett tryggt val för alla dessa cyklister – on and off asphalt!

Mer från Velova

Visa alla Cykelväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!