Victorinox

-
I över 130 år har Victorinox stått för kvalitet och funktion med en innovativ och ikonisk design. Idag är de ett globalt företag med ett stort produktsortiment av knivar. De flesta vildmarksfantaster känner igen Victorinox som ”Official Swiss Army Knife”, en titel endast Victorinox får använda sig av. Men de är nog främst kända som en av två leverantörer av knivar till den schweiziska armén. På Outnorth hittar du ett stort sortiment av Victorinox-knivar som behövs när du ska ge dig ut på vildmarksäventyr!

Victorinox

(45 produkter)

Knivar för vildmarken

Bland Victorinox sortiment hittar du främst ett stort urval av Swiss Army knivar med olika verktyg. Knivarna kommer i olika storlekar med varierande funktioner och användningsområden. Eftersom kniven ursprungligen kom till då den schweiziska armén behövde en kniv som kunde mer än bara att skära, exempelvis öppna burkar, justera vapen och såga kom den klassiska armékniven till. Därför kan du känna dig trygg i vildmarken med swiss kniven i fickan.

Rätt kniv för ditt äventyr

Fundera över dina primära och sekundära behov när du äventyrar. Kanske behöver du kapsylöppnare, pincett och skruvmejsel utöver kniv. Här hittar du flera olika sammansättningar av verktyg i ett litet fickformat. Hitta den kniv som passar dig bäst.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!