Vill du jobba på Outnorth?

Vi på Outnorth vill gärna arbeta med människor som vill utvecklas tillsammans med oss. Kontakta oss gärna genom att maila ditt CV och personliga brev till jobb@outnorth.com.

Följ oss och få uppdateringar om lediga positioner på LinkedIn.

CRM & Content Specialist till Outnorth

Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på den europeiska online-marknaden. Vi har en ledande position inom skandinavisk outdoor och bolaget omsätter drygt en halv miljard kronor. Även kommande år planerar vi för stark tillväxt och nu söker vi en CRM & Content Specialist till vår marknadsavdelning i Växjö.
Vi leder den digitala utvecklingen på en marknad som är helt beroende av smarta och konkurrens-kraftiga digitala lösningar och vi har nära samarbeten med några av världens främsta digitala aktörer. Vi söker dig som vill anta utmaningen att vara en av dem som driver vår CRM-satsning och vara en viktig nyckel till vår framgång.

Arbetsuppgifter

Som CRM & Content Specialist är din uppgift att driva försäljning och ytterligare höja lojaliteten hos Outnorths existerande kunder samt att skapa inspirerande content för vår site, vårt CRM-verktyg och våra externa kanaler.
Arbetsuppgifterna består till stor del av att analysera och förstå våra kunder, hitta behov och möjligheter, ta actions samt utvärdera resultaten. För att uppnå detta jobbar du bl.a. med att skapa automatiserade kommunikationsflöden och med att skriva relevant copy i syfte att driva söktrafik och skapa försäljning och lojala kunder.
Du kommer att tillhöra Online Marketing-teamet, en del av marknadsavdelningen, som ansvarar för betald trafik, organisk trafik, CRM samt Sociala kanaler. Teamet består av tre personer som jobbar tätt tillsammans med korta beslutsvägar.

Din profil

För att lyckas i rollen som CRM & Content Specialist har du tidigare erfarenhet av CRM, retention eller sales, till exempel som marknadsassistent, kommunikatör eller genom tidigare, liknande roll inom marknadsföring/försäljning. Du har även ett öga för copy och tycker om att skriva.
Vi söker dig som är målfokuserad med mycket energi som trivs med att arbeta i högt tempo i en föränderlig omgivning. Du är strukturerad och planerande för att kunna hitta luckor i nuvarande kommunikation samt har initiativet som krävs för att skapa ny relevant kommunikation där det behövs. Du har lätt för att jobba självständigt likväl som i ett team.
Vidare ser vi att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och erfarenhet av att jobba i hela Microsoft Office-paketet eller motsvarande.
Akademisk utbildning inom marknadsföring och tidigare erfarenhet av CRM-system (Emarsys, Bronto, Salesforce eller liknande) är meriterande.
Även ett eget outdoorintresse och ytterligare språkkunskaper (norska, danska, tyska eller finska) är meriterande för rollen.
Outnorth erbjuder dig i denna tjänst en central roll där du får vara med och påverka och utveckla några av organisationens viktigaste verktyg. Hos oss råder ett öppet klimat där det går snabbt från beslut till genomförande. Vi värdesätter våra medarbetares idéer och viljan till att påverka för att utveckla organisationen.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 28:e januari, men vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Växjö. Vi följer kollektivavtal. Sänd din ansökan till jobb@outnorth.com

Vill du veta mer?

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av HR-responsible Anna Rundgren tfn 070-274 68 40

Om oss

Outnorth är idag en av Skandinaviens ledande e-handlare inom outdoor och har kläder, skor och utrustning för aktiviteter och träning utomhus. Vi jobbar för att få fler människor att vistas ute, oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå.

Content Creator – Grafisk Designer

Outnorth är ett snabbväxande och dynamiskt företag på den europeiska online-marknaden. Vi har en ledande position inom skandinavisk outdoor och bolaget omsätter drygt en halv miljard kronor. Vi står inför en stark tillväxt och söker nu en Content Creator till vår marknadsavdelning.

Hos oss får du arbeta i en trevlig och prestigelös miljö tillsammans med engagerade kollegor och ett starkt varumärke. Din placering kommer vara på vårt huvudkontor i Räppe utanför Växjö.

Dina arbetsuppgifter

Som Content Creator ansvarar du för att skapa säljande kampanjmaterial genom bild, text och grafik för våra digitala kanaler och till viss del tryckta medier. Rollen innefattar även bildredigering, planering och publicering av innehåll på vår webb samt planering och skapande av nyhetsbrev och annan mailkommunikation.

Du kommer att ingå i vårt Online Sales-team, en del av marknadsavdelningen, som består av fyra personer som arbetar tätt tillsammans med korta beslutsvägar. Du välkomnas av ett hängivet team med mycket driv och idéer och du rapporterar till vår Head of Online Sales Team.

Din profil

För att trivas hos oss tror vi att du är energisk, målfokuserad och engagerad. Avgörande i rollen som Content Creator är din effektivitet och flexibilitet och att du gillar att jobba med snabba beslut och korta deadlines. Du ska ha en god förmåga att planera din tid och självklart är du kreativ och kan arbeta både självständigt och i team.

Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat i olika bildredigeringsprogram samt erfarenhet av design. Akademisk utbildning inom media, kommunikation eller webbdesign är starkt meriterande. Kan du även skriva kortare, säljande texter utifrån aktuella teman och säsonger är det ett plus.

Tjänsten kräver goda kunskaper i Photoshop och Illustrator. Det är meriterande om du har intresse av foto, video, rörlig bild/animering, InDesign, en förståelse för html/css samt ett intresse för vår passion outdoor/friluftsliv.

Outnorth erbjuder dig i denna tjänst, en roll där du får vara med och påverka samt utveckla några av organisationens viktigaste verktyg. Hos oss råder ett öppet klimat där det går snabbt från beslut till genomförande och där vi värdesätter våra medarbetares idéer.

Ansökan

Sista ansökningsdatum är den 20:e januari, men vi arbetar med löpande urval och tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är på heltid. Vi följer kollektivavtal.

Ansök via mail till jobb@outnorth.com. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Rundgren på telefon 070-274 68 40.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare till lager samt Customer and Sales Support team

För närvarande söker vi drivna och intresserade medarbetare till vårt lager samt Customer and Sales Support team där det är starkt meriterande om du, utöver svenska och engelska behärskar tyska, danska, finska eller norska i tal och skrift.
Välkommen med din ansökan till jobb@outnorth.com.
Det går även bra att ringa Anna Rundgren, HR Responsible på 070-274 68 40

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
- Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!