Vitargo

(11 produkter)
Vitargo gör sport- och energidrycker och pulver som i många studier överglänser sina konkurrenter. I en klinisk studie på Karolinska Institutet visade det sig att Vitargo var 70 % snabbare av inlagringen av glykogen, och 80 % snabbare att passera magsäcken.

Vitargo gör sport- och energidrycker och pulver som i många studier överglänser sina konkurrenter. I en klinisk studie på Karolinska Institutet visade det sig att Vitargo var 70 % snabbare av inlagringen av glykogen, och 80 % snabbare att passera magsäcken.

Här hittar du produkter från Vitargo – de perfekta tillskotten för dig som är aktiv. Vitargos produkter är ämnade att hjälpa idrottare, både elit och vardagsmotionärer, öka sin prestationsförmåga.

Om du är en aktiv person som tränar i motionssyfte eller på elitnivå vet du hur det känns när energin tar slut och kroppen går på sparlåga. Vitargos produkter bygger på fakta från kliniska studier och den patenterade kolhydraten är grundreceptet i sortimentet. Ta en Vitargo bar eller testa Vitargos gel för att få tillbaka energin och orka fortsätta prestera maximalt.

Praktiskt att ta med sig

Vitargo Endurance bar innehåller keratin, glutamin och koffein. Dessa ingredienser hjälper dig att prestera och orka röra på dig som du vill. Det smarta med denna bar är att den inte smälter i värme, kakan är en cereal bar utan överdrag. Det betyder att du enkelt kan ta med den på varma äventyr som en cykeltur i solskenet eller i fickan på löparjackan när du springer.

Gel med koffein

I vårt sortiment har vi även Vitargo – Gel med koffein. Det är en lättflytande gel som innehåller aktiva ingredienser, bland annat 50 g koffein per gel, för att främja din energinivå. Gelen finns i smakerna cola, citron eller apelsin. Här på Outnorth hittar du det du behöver för ett piggare och smartare aktivt liv.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!