Flair Sc+vMotion 10GW Lady - ID: A062596

VölklFlair Sc+vMotion 10GW Lady

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Flair Sc+vMotion 10GW Lady från Völkl

Flair Sc från Völkl är en riktigt stabil och prisvärd pistskida för damer med sandwishkonstruktion, metallförstärkt träkärna och sintrat belag. Skidan lämpar sig bra för den vana piståkaren som ställer extra krav på exakthet. Skidan kommer med bindningarn vMotion 10GW monterad.
Egenskaper för Flair Sc+vMotion 10GW Lady:
Kön: Dam
Bindningar ingår: Ja
Sedan 1923 har Völkl stått för passion för skidåkning och tillverkning av högpresterande produkter. Baserat i Straubing, är Völkl den största (och en av de sista kvarvarande) tillverkarna i Tyskland och deras huvudkontor är en av de modernaste produktionsanläggningarna i världen. Här möter högteknologisk innovation traditionellt hantverk för att skapa de mest exakta, de mest högkvalitativa och de tekniskt mest avancerade skidorna i världen. Teamet av ingenjörer, erfarna hantverkare,och testerare - liksom många toppidrottare och otaliga segrare - har gjort Völkl till ett av världens största skidmärken.

Mer från Völkl

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!