Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

M5 Mantra - ID: A062598

VölklM5 Mantra

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om M5 Mantra från Völkl

M5 Mantra från Völkl är en skida som gör sig lika bra vare sig du åker i pisten eller utanför. Detta är en slitstark all-roundskida som du kan ta med dig överallat. M5 Mantra är uppbyggda kring en fler-lagers träkärna och har en lagom tapered tip och tail rocker, som gör den till en fantastiskt lekfull skida i puder såväl som på pisten. Utöver detta så är det en lätt skida som inte kommer att göra dig besviken om du vill gå på topptur.
Egenskaper för M5 Mantra:
Kön: Unisex
Bindningar ingår: Nej
Sedan 1923 har Völkl stått för passion för skidåkning och tillverkning av högpresterande produkter. Baserat i Straubing, är Völkl den största (och en av de sista kvarvarande) tillverkarna i Tyskland och deras huvudkontor är en av de modernaste produktionsanläggningarna i världen. Här möter högteknologisk innovation traditionellt hantverk för att skapa de mest exakta, de mest högkvalitativa och de tekniskt mest avancerade skidorna i världen. Teamet av ingenjörer, erfarna hantverkare,och testerare - liksom många toppidrottare och otaliga segrare - har gjort Völkl till ett av världens största skidmärken.

Mer från Völkl

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!