BLACK WEEK!     Dam   Herr   Barn   SUPER DEALS

Revolt Jr + Vmotion 7.0 - ID: A074588

Kampanj
Nyhet!

VölklRevolt Jr + Vmotion 7.0

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Revolt Jr + Vmotion 7.0 från Völkl

Revolt Jr från Völkl är en mångsidig barnskida med twintip. Bra allroundegenskaper ger förutsättningar för barn att åka och utvecklas över hela berget. Revolt Jr är en bra skida att börja åka på men fungerar även bra för den som åkt ett tag. Bindninger vMotion 7.0 är inkluderad i priset.
Egenskaper för Revolt Jr + Vmotion 7.0:
Kön: Barn
Bredd bakände: 99 mm
Bredd midja: 74 mm
Bredd nos: 106 mm
Bindningar ingår: Ja
Sedan 1923 har Völkl stått för passion för skidåkning och tillverkning av högpresterande produkter. Baserat i Straubing, är Völkl den största (och en av de sista kvarvarande) tillverkarna i Tyskland och deras huvudkontor är en av de modernaste produktionsanläggningarna i världen. Här möter högteknologisk innovation traditionellt hantverk för att skapa de mest exakta, de mest högkvalitativa och de tekniskt mest avancerade skidorna i världen. Teamet av ingenjörer, erfarna hantverkare,och testerare - liksom många toppidrottare och otaliga segrare - har gjort Völkl till ett av världens största skidmärken.

Mer från Völkl

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!