27591

Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer - ID: A108976

Wahoo FitnessElemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer från Wahoo Fitness

Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer är en cykeldator med integrerat fäste från Wahoo Fitness som har en en aerodynamisk design, skarp färgskärm, smarta navigationsfunktioner och miltals av förinstallerade kartor.

Enkelt att prestera
Med ett aerodynamiskt, integrerat fäste, träningsplaner och anpassningsbara datafält är ELEMNT BOLT noggrant designad för att du ska kunna koncentrera dig på prestation. ELEMNT BOLT har en sömlös plattform för att reducera drag och dess out-front-design gör att prestation är i centrerad framkant.

Enkla knapptryck
ELEMNT BOLT har tre lättanvända knappar i konvex. Deras placering och struktur gör att du enkelt hittar dom och kan scrolla mellan data och menyer även med handskar. Det betyder att du kan spendera mindre tid på att titta ner på datorn och istället spendera mer tid på att fokusera på cyklingen.

Sömlösa växlingarna
Funktionen Multisport Handover spårar och delar automatiskt cykelsegmentdata i realtid mellan ELEMNT BOLT och klockan ELEMNT RIVAL. Det betyder att triatleter kan behålla fokus på deras uppgift – tävlingsdagen.

Träna med ett syfte
ELEMNT BOLT integrerar med TrainerRoad, TrainingPeaks och Today’s Plan. Här kan du snabbt hitta träningsplaner och genomföra strukturerade träningspass som du kan köra utomhus eller inomhus på någon utav Wahoos inomhustrainers. Din träningsdata skickas alltid automatiskt till dina appar så att du enkelt kan skapa, spåra och nå dina prestationsmål.

Utforska mer
Med 16Gb inbyggt minne har du möjlighet att ha fler kartor, tävlingsbanor och rutter i datorn så att du kan prioritera dina träningsbehov istället för din cykeldators minne.

Enkelt att se
ELEMNT BOLTs skarpa skärm kombinerar färgrika markeringar med PerfectView Zoom, en ljussensor och programmerbara LEDs så att du ges bästa möjliga förutsättningar till att fokusera på din cykeldata när det betyder som mest.

Färg där det spelar roll
En skarp, 64-färgskärm med hög kontrast som noggrant använder färg för att framhäva skräddarsydda diagram och grafer som ger kritisk data på ett ögonblick.

Målinriktat
Med PerfectView Zoom kan du enkelt zooma in till den datan som är viktig för just dig. På så sätt kan du optimera varje pass efter dina förutsättningar och mål.

Sensor för omgivande ljus
Men ELEMNT BOLTs sensor för omgivande ljus är det enkelt att se skärmen och data även om du cyklar i mindre bra ljusförhållanden. Det betyder att du kan fortsätta träna oavsett vilka förutsättningar du ges.

Quicklook LEDs
ELEMNT BOLT har programmerbara LED-ljus som erbjuder ett unikt och snabbt sätt att följa rutter, hålla koll på prestation och behålla fokus.

The ELEMNT experience
Alla Wahoos ELEMNT-produkter är enkla att komma igång med och använda. På så sätt kan du koncentrera dig på din cykling, din tävling eller din träning. Att komma igång är enkelt, trådlöst, anpassningsbart och görs via ett intuitivt smartphone-gränssnitt. Genom att använda ELEMNTs gratis-app kan du enkelt optimera din ELEMNT-enhet för att matcha individuella träningsmål och maximera träningspass.

Viktiga integrationer
Det spelar ingen roll om du cyklar utomhus eller inomhus, Wahoos ELEMNT cykeldatorer fungerar med de populäraste apparna, enheterna och sensorerna för att ge dig den bästa träningsupplevelsen.

Egenskaper för Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer:
Laddningsbara batterier: Ja
Skärmstorlek: 2,2 Tum
Wahoo Fitness har skapat ett komplett ekosystem av sensorer och enheter för idrottare på alla nivåer – från entusiaster till professionella. Wahoo Fitness prisbelönta serie med ANT+ & Bluetooth Smart-produkter inkluderar cykeltrainers för inomhusbruk KICKR, KICKR CORE och KICKR SNAP samt de smarta cykeldatorerna ELEMNT, ELEMNT BOLT och ELEMNT MINI – och TICKR-familjen med bröstbandsenheter. TICKR-familjen består av TICKR, TICKR Run och TICKR X som kombinerar pulsträning med avancerad rörelsesanalys.

Mer från Wahoo Fitness

Visa alla GPS

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!