Background nature 380

Vi har tyvärr sålt slut på allt från det varumärke du sökte.

Kanske kan någon av de nedanstående produkterna passa? Annars rekommenderar vi att du använder sökfunktionen för att hitta det du vill ha.

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Sven Axel Wetterling startade sin yxtillverkning i Dalsland år 1880 - då med inriktning mot den växande skogsindustrin. Strax därefter kom Sven Axels bror hem från USA där han studerat industriell yxtillverkning, vilket lede till en snabb expansion av verksamheten. Kort därefter flyttades tillverkningen till Storvik utanför Sandviken, där yxorna än idag tillverkas.

En yngre generation smeder för traditionerna vidare

Idag arbetar en yngre generation smeder på Wetterlings och för traditionen vidare. Den stora kunskapen inom Wetterlings förvaltas väl men siktet står på framtiden. Westerlings mål är att vara i framkant inom såväl funktion som teknologi och miljöansvar.

Yxor för alla ändamål

Outnorth är återförsäljare av flertalet yxor och tillbehör från Wetterlings och här kan du välja bland flera olika modeller för ditt ändamål. Du hittar bland annat skogsyxor, klyvyxor, släggyxa och timmerbila. Wetterlings tillverkar även jaktyxor, samt tillbehör som klyvkil och slipsten.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!