Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Dubbel Ispik - ID: A049566

ZandstraDubbel Ispik

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Dubbel Ispik från Zandstra

Zandstra Dubbel Ispik är precis vad det låter som, ett par stavar/ispikar att använda vid långfärdsskridsko. Långa extragrepp av mjukt och isolerande skum ger bra greppmöjligheter. 
 • Spetsar av härdat stål
 • Extragrepp av isolerande skum
Egenskaper för Dubbel Ispik:
Kön: Unisex
Extra trugor medföljer: Nej
Ställbar längd: Nej
Ihopfällbar: Nej
Zandstra Sports tillverkar långfärdsskridskor och tillbehör till den som är ute efter bekväma och säkra produkter med skön åkkänsla. Zandstra är ett holländskt märke som började tillverka och sälja skridskor redan 1931. De kombinerar sina stora kunskaper med nya tekniker och moderna material. Zandstra hyllas av många rutinerade entusiaster inom långfärdskridskoåkning och är ett självklart val för dig som vill ha skridskor att lita på. Många erfarna åkare väljer Zandstra, men dess stabilitet gör dem även ett självklart val för nybörjare som vill ha en skön åkkänsla och stor säkerhet på isen.

Mer från Zandstra

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!