ZandstraGrindstone Triangle

  Grindstone Triangle - ID: A049571

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Grindstone Triangle från Zandstra

  Slipsten Triangel från Zandstra är en triangelformad slipsten för dina skridskor med tre olika grova slip - en för varje sida av triangeln. Triangelns längd är 25 cm.
  • Oxid från mikro aluminium ger ytan otrolig glans
  • Aluminiumtriangeln har tre olika slip:
   Blå 40
   Grön 30
   Rosa 3
  Hur du använder slipen:
  Sätt fast skridskon i ett skruvstäd eller liknande så du kommer åt skenan med båda händerna. Börja med att föra den blåa sidan av triangeln sakta över skenan, fram och tillbaka. Låt hela den blåa ytan ligga emot skenan. När friktionen avtar, efter 1 minut ungefär, är det dags för den gröna sidan. När det gått ytterligare en minut av slipning med den gröna sidan bör friktionen börja avta igen, och då ska du avsluta med den rosa sidan. När det inte finns någon friktion kvar är du färdig. Slipningen tar sammanlagt 3-5 minuter ungefär.
  För att vara säker på att resultatet är optimalt ska du kolla på skenans yta. Om det är spegelblankt är du klar. Om inte får du slipa en stund till med den rosa eller gröna sidan. 
  Zandstra Sports tillverkar långfärdsskridskor och tillbehör till den som är ute efter bekväma och säkra produkter med skön åkkänsla. Zandstra är ett holländskt märke som började tillverka och sälja skridskor redan 1931. De kombinerar sina stora kunskaper med nya tekniker och moderna material. Zandstra hyllas av många rutinerade entusiaster inom långfärdskridskoåkning och är ett självklart val för dig som vill ha skridskor att lita på. Många erfarna åkare väljer Zandstra, men dess stabilitet gör dem även ett självklart val för nybörjare som vill ha en skön åkkänsla och stor säkerhet på isen.

  Mer från Zandstra

  Visa alla Skridskor Tillbehör

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!