Grindstone Triangle - ID: A049571

ZandstraGrindstone Triangle

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Grindstone Triangle från Zandstra

Slipsten Triangel från Zandstra är en triangelformad slipsten för dina skridskor med tre olika grova slip - en för varje sida av triangeln. Triangelns längd är 25 cm.
 • Oxid från mikro aluminium ger ytan otrolig glans
 • Aluminiumtriangeln har tre olika slip:
  Blå 40
  Grön 30
  Rosa 3
Hur du använder slipen:
Sätt fast skridskon i ett skruvstäd eller liknande så du kommer åt skenan med båda händerna. Börja med att föra den blåa sidan av triangeln sakta över skenan, fram och tillbaka. Låt hela den blåa ytan ligga emot skenan. När friktionen avtar, efter 1 minut ungefär, är det dags för den gröna sidan. När det gått ytterligare en minut av slipning med den gröna sidan bör friktionen börja avta igen, och då ska du avsluta med den rosa sidan. När det inte finns någon friktion kvar är du färdig. Slipningen tar sammanlagt 3-5 minuter ungefär.
För att vara säker på att resultatet är optimalt ska du kolla på skenans yta. Om det är spegelblankt är du klar. Om inte får du slipa en stund till med den rosa eller gröna sidan. 
Zandstra Sports tillverkar långfärdsskridskor och tillbehör till den som är ute efter bekväma och säkra produkter med skön åkkänsla. Zandstra är ett holländskt märke som började tillverka och sälja skridskor redan 1931. De kombinerar sina stora kunskaper med nya tekniker och moderna material. Zandstra hyllas av många rutinerade entusiaster inom långfärdskridskoåkning och är ett självklart val för dig som vill ha skridskor att lita på. Många erfarna åkare väljer Zandstra, men dess stabilitet gör dem även ett självklart val för nybörjare som vill ha en skön åkkänsla och stor säkerhet på isen.

Mer från Zandstra

Visa alla Skridskor Tillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!