Zippo

-
Världens kanske mest kända tändare har tillverkats i över 500 miljoner exemplar sedan starten 1933. Detta är originalet, som oavsett vad du ska använda den till är en väldigt trygg och bra tändare. Zippo har också börjat tillverka en del outdoorprodukter som ser lovande ut, och med tanke på hur väl deras tändare fungerar kommer du nog att få se mer av dem framöver.

Zippo

(2 produkter)

Zippo är en ikonisk tändare och ett praktiskt verktyg att ha med på äventyr. Är du en van friluftsmänniska vet du att det finns situationer då det är nödvändigt att göra upp eld - med Zippo i fickan blir det enkelt. Zippo är en klassisk tändare som dessutom blir snyggare med åren.

Amerikansk klassiker

Zippo tändare började tillverkas på 30-talet och har sedan dess i stort sätt inte förändrats i sin grundmekanism. Det var i amerikanska armén som Zippo gjorde succé, speciellt under andra världskriget. På den tiden var tändarens skal gjort av mässing, när det blev för dyrt att tillverka kom tändaren istället i stål.

Välj din favorit

Välj din favorit bland ett noga utvalt sortiment på Outnorth. Vi har samlat de mest klassiska Zippo modeller som faller de flesta i smaken. Du kan också hitta tillbehör till din Zippo i sortimentet. Tar du väl hand om din tändare har den livstidsgaranti!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!